Kedves Vásárlónk! Jelenleg, csak email, illetve telefonos rendelést tudunk elfogadni! Telefonszámunk: +36/309-528-920, email címünk: info@crazygarden.hu
____________________________

A RENDELÉS:
 
1. lépés: Kérjük válassza ki a webshop kategóriák közül az Önnek tetsző figurákat vagy termékeket, majd az alattuk lévő mezőbe írja be a rendelni kívánt termék darabszámát.

2. lépés: Ezt követően klikkeljen az alattuk lévő vásárlói kosár jelre, ekkor ismét megjelenik a termék pontos neve, mérete, cikkszáma, egységára.

3. lépés: Folytathatja nyugodtan vásárlását áruházunk többi osztályán, ha a "vissza (webshop)" feliratra kattint /ebben az esetben továbbra is az 1-es és a 2-es lépések szerint járjon el!/, vagy ha befejezte vásárlását: küldje el megrendelését a "megrendelés elküldése" feliratra kattintva.

4. lépés: Ön pontosan láthatja a megrendelt termékeit /egységárra és végösszegre bontva/. Kérjük pontosan töltse ki az adatlapot. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező! Pontatlan vagy hibás adatok esetén nem áll módunkban rendelését teljesíteni! A nem valós adatokért cégünk felelősséget nem vállal. A "megjegyzés" rovatban tüntesse fel levelezési címét, ha az nem egyezik az adatlapon korábban megadott címmel, illetve felteheti egyéb kérdéseit.

HA ÖN TÖRZSVÁSÁRLÓ:
A "megjegyzés" ROVATBA KÉRJÜK FELTÜNTETNI AZ ELŐZŐ RENDELÉS SORÁN KAPOTT VEVŐKÓDJÁT! ENNEK HIÁNYÁBAN AZ ÖNNEK JÁRÓ KEDVEZMÉNYT NEM ÁLL MÓDUNKBAN JÓVÁÍRNI! 

Befejező lépés: Klikkeljen a "megrendelés elküldése" feliratra, így megrendelése érvényessé válik. Kellemes vásárlást kívánunk Önnek! Crazygarden
HA ÜRES MARAD A KOSÁR: 
Az Ön böngészője nem támogatja kellően a cookie-k kezelését.
Kérem a böngésző Eszközök Internetbeállítások
Adatvédelem pontnál a cookiek kezelését engadélyezni. / a csúszka lefelé történő mozgatásával, vagy egyedileg, a szerkesztés gombra kattintás után a http://www.crazygarden.hu cím beírásával, majd engedélyezésével/ 

HA NEM TUDJA ELKÜLDENI A MEGRENDELÉST:
A megrendelés elküldése űrlappal történik, amihez levelező program szükséges. / pl Outlook Express /
Kérem állítsa be a levelező programját!

ÜZLETSZABÁLYZAT:
Az üzletszabályzat megtekintéséhez kérem kattintson ide.
Ha le kívánja tölteni, vagy ki szeretné nyomtatni üzletszabályzatunkat, kérem kattinson ide.
/ rtf formátum/

Legyen Önnek is
életnagyságú
festhető tehene!
Rendelés:
+36-30/952-8920
info@crazygarden.hu
 
Termékeink forgalmazásához viszonteladókat
keresünk.

Egyedi dekorációs termékek készítését is vállaljuk.